BiznisBusinessInformatikaITTechnológieTechnologyZaujalo nás

Spoločnosť Kingston Digital uvádza nový Enterprise Class SSD disk

Kingston Digital Europe Co LLP, pobočka spoločnosti Kingston Technology Company, Inc., svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, uvádza svoj najnovší SSD disk DC2000B pre dátové centrá – vysoko výkonný PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD disk, optimalizovaný pre použitie vo veľkokapacitných serveroch a pre racky ako Boot Drive.

Vďaka najnovšiemu rozhraniu PCIe Gen 4×4 so 112-vrstvovou pamäťou 3D TLC NAND je disk DC2000B ideálny ako Boot Drive do serverov, aj na nasadenie v účelových systémoch, kde je vyžadovaný vyšší výkon a vysoká spoľahlivosť. Disk DC2000B obsahuje hardvérovú ochranu proti výpadku napájania (PLP), čo je funkcia ochrany dát, ktorá sa u M.2 SSD diskov bežne nevyskytuje. Má integrovaný hliníkový chladič, ktorý pomáha zabezpečiť širokú tepelnú kompatibilitu v rôznych konštrukciách systémov.

„Výrobcovia serverov Whitebox a OEM výrobcovia serverov Tier 1 naďalej vybavujú svoje najnovšie generácie serverov päticami M.2 pre účely spúšťania systému aj interného ukladania dát do medzipamäte,“ povedal Tony Hollingsbee , obchodný manažér SSD v spoločnosti Kingston pre región EMEA. „Disk DC2000B bol navrhnutý tak, aby poskytoval potrebný výkon a odolnosť pri zápise počas toho ako zvláda rôzne serverové úlohy s vysokým zaťažením. Umiestnením diskov vo vnútri v serveroch ostávajú voľné cenné predné pozície pre dátové úložisko.“

Disk DC2000B je k dispozícii v kapacitách 240, 480 a 960 GB a opiera sa o obmedzenú päťročnú záruku, bezplatnú technickú podporu a povestnú spoľahlivosť značky Kingston.

Ďalšie informácie nájdete na adrese kingston.com.