SlovenskoSprávy

Z dôvodu nedostatku dodávok vitamínov B pozastavila továreň HELL svoju výrobu

22.10.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť HELL ENERGY Hungary Ltd. dočasne pozastavila výrobu svojich energetických nápojov. Stalo sa tak 17. októbra 2024, pričom odstávka je odhadovaná na obdobie 2 až 3 týždňov. Energetické nápoje HELL sú výnimočné práve tým, že obsahujú celý rad vitamínov B, a to B2, B3, B5, B6 a B12.

Nedostatok vitamínov B v Európe významne ovplyvňuje priemyselné odvetvia, medzi ktoré patria najmä farmaceutický priemysel a výroba potravín. Vitamíny skupiny B sú nevyhnutné pre mnohé procesy v organizme. Medzi ne patrí aj vitamín B12, ktorý podporuje správne fungovanie imunitného systému a pomáha znižovať únavu. V reakcii na túto situáciu bol aj maďarský výrobca nútený pozastaviť výrobu energetických nápojov HELL, a to od 17. októbra 2024.

„Robíme všetko pre to, aby sme minimalizovali trvanie tohto prerušenia a znížili jeho vplyv na našich partnerov a zákazníkov. Dôležité je, že táto prestávka vo výrobe sa týka iba energetických nápojov HELL. Zvyšok nášho portfólia – vrátane Ice Coffee, XIXO a FloeWater – zostáva plne dostupné. Keďže tento nedostatok ovplyvňuje širokú škálu priemyselných odvetví v celej Európe, aktívne spolupracujeme s našimi dodávateľmi a medzinárodnými partnermi na čo najrýchlejšom vyriešení problému. Vážime si pochopenie a podporu našich partnerov a zákazníkov v tomto náročnom období,“ hovorí oficiálne stanovisko HELL ENERGY Hungary Ltd.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: SITA.sk – Z dôvodu nedostatku dodávok vitamínov B pozastavila továreň HELL svoju výrobu © SITA Všetky práva vyhradené.